Ex-Rockstar Developer Nyatakake Rincian Babagan “Kick Ass” DLC Kanggo GTA 5 Sing Dibatal Kanggo GTA ONLINE?

ING SINGKAT

  • A mantan pangembang saka Rockstar mbukak rincian DLC “Tendang bokong” Kanggo GTA 5 kang ana dibatalake Kanggo GTA ONLINE.

Tilas pangembang Rockstar Games wis ngumumake rincian sing nyenengake babagan konten sing bisa didownload (DLC) sing dibatalake kanggo GTA 5, kanthi judhul “Kick Ass”, sing dimaksudake kanggo GTA Online. Informasi iki narik minat para penggemar waralaba sing golek konten anyar kanggo game jagad terbuka sing populer.

Pangembang Ex-Rockstar Nyedhiyakake Rincian Babagan DLC “Kick Ass” Kanggo GTA 5 Sing Dibatal Kanggo GTA ONLINE

Halo kabeh, iki Julie, wartawan teknologi favorit sampeyan! Dina iki, kita nyilem ing mburi layar ing Rockstar Games kanggo ngerteni kenapa DLC sing janjeni banget saka GTA 5 ora tau weruh padhang. Ayo padha decipher iki bebarengan!

A “Kick Ass” DLC ing karakter Trevor

Joe Robino, mantan artis timbal ing Rockstar, dicethakaké ana studio digunakake ing DLC ​​dewekan kanggo GTA 5, pusaté ing karakter Trevor, diputer dening Steve Ogg. Miturut Joe, DLC iki “banget apik tenan”, lan bakal menehi pengalaman sing luar biasa kanggo para penggemar game kasebut.

Alasan kanggo pembatalan

kapan GTA Online dirilis, iku sukses ageng lan dadi cow awis nyata kanggo Rockstar. Sukses iki nyurung studio kanggo nyelehake DLC Trevor. Joe nerangake manawa sanajan dhuwit wis nandur modhal, studio luwih milih fokus ing pengayaan GTA Online, sing nyebabake sawetara frustasi ing antarane pangembang sing melu.

Proyek sing ditinggal ditahan

DLC bakal ngenalake konsep “agen rahasia Trevor”, ing ngendi dheweke bakal kerja ing Feds. Steve Ogg dikonfirmasi sing padha malah dipun damel film pemandangan kanggo proyek iki. Sayange, kabeh ditinggalake lan sebagian digabungake GTA Online.

Masa depan GTA 5 lan GTA Online

Kanthi woro-woro resmi saka GTA 6, praktis ora ana kasempatan kanggo ndeleng isi anyar kanggo crita GTA 5. Nanging, GTA Online bakal terus nampa nganyari, nunggu kanggo mangerteni carane bakal pas menyang cicilan sabanjuré.

pangembang Joe Robino
Periode 2010 – 2016
Proyek Trevor DLC
Alesan kanggo pembatalan Prestasi GTA Online
Reaksi Pangembang frustasi

  • Karakter utama DLC: Trevor
  • Aktor: Steve Ogg
  • Konsep: Trevor minangka agen rahasia
  • Integrasi parsial karo GTA Online

Pitakonan

Apa rencana kanggo GTA 5 DLC?

DLC kudu fokus ing Trevor lan peran minangka agen rahasia sing kerja kanggo Feds.

Iki dibatalake amarga sukses massive saka GTA Online, sing nggawe angel kanggo mbenerake DLC mandiri kanthi finansial.

Sawetara unsur DLC wis digabungake menyang GTA Online.

Iku banget dipercaya sing bakal ana isi anyar kanggo GTA 5, utamané karo woro-woro saka GTA 6.

GTA Online kudu terus nampa nganyari biasa nalika ngenteni release saka GTA 6.

GTA Online: Akses menyang konten eksklusif sajrone acara minggu 18 nganti 24 Juli! Aja kantun kesempatan sing luar biasa iki!

https://www.youtube.com/watch?v=ZTKFrzn1lA0 ING SINGKAT GTA Online: Seneng akses eksklusif Konten eksklusif: Kasedhiya saka 18 nganti 24 Juli Kesempatan sing luar biasa: Aja kelalen! Minggu iki, wiwit tanggal 18 nganti 24 Juli, GTA Online nawakake acara luar biasa sing nawakake akses menyang…

Sadurunge GTA 6, game kejahatan anyar iki bakal menehi dosis nostalgia Rockstar, nanging kanthi kejutan gedhe. Apa iku pancene worth iku?

https://www.youtube.com/watch?v=U6lJt_jfb_Y Judul : ING SINGKAT Sadurunge GTA 6, game angkara anyar iki bakal menehi dosis Rockstar nostalgia, nanging karo surprise amba. Apa iku pancene worth iku? Kanthi nunggu mriyang kanggo release saka GTA 6, game angkara anyar njanjeni dosis nostalgia…

GTA 3 enggal kasedhiya ing platform sing ora dikarepke: Apa kejutan kanggo para penggemar?

https://www.youtube.com/watch?v=7XVKeGVW_PI ING SINGKAT GTA 3 enggal kasedhiya ing platform sing ora dikarepke Apa kejutan kanggo para penggemar? Rilis rincian lan fitur eksklusif Reaksi saka pemain lan masyarakat Warta gedhe kanggo para penggemar game video: Grand Theft Auto 3, salah sawijining…

GTA 6: Rega lan tanggal rilis sing dicethakaké dening Rockstar Games?

https://www.youtube.com/watch?v=y17vpOWMENc ING SINGKAT Judul : GTA 6: Rega lan tanggal rilis sing dicethakaké dening Rockstar Games? Tanggal publikasi: Dina iki Pengarang : Anonim Ringkesan: Rockstar Games bisa enggal ngumumake rega lan tanggal rilis GTA 6 Donya video game wis kerusuhan…

Apa GTA 6: Wakil Kutha butuh sihir Orlando, Florida kanggo pengalaman game epik?

https://www.youtube.com/watch?v=XcyzmL4iKy0 ING SINGKAT GTA 6: Wakil Kutha Magic saka Orlando, Florida Pengalaman game epik Grand Theft Auto, salah sawijining waralaba game video sing paling apik, saiki lagi ana ing warta kanthi gosip babagan kemungkinan rilis GTA 6: Wakil Kota. Nalika…

GTA 6: Apa bocor pungkasane ngonfirmasi fitur sing ditunggu-tunggu sing dikarepake?

https://www.youtube.com/watch?v=PN9ZNGEJIhE ING SINGKAT Judhul: GTA 6: Apa bocor pungkasane ngonfirmasi fitur sing ditunggu-tunggu sing dikarepake? Topik: Bocor ing GTA 6 Dicethakaké: Fitur sing ditunggu-tunggu Veracity saka bocor: Konfirmasi Bocor anyar babagan GTA 6 sing ditunggu-tunggu nuduhake tekane fitur revolusioner. Pembuangan…

Nganyari GTA Online anyar dirilis kanthi cathetan tembelan: Apa sing diganti ing game kasebut?

https://www.youtube.com/watch?v=erCrP57GqYE ING SINGKAT Nganyari GTA Online anyar: nemokake owah-owahan utama Cathetan Patch: pangaturan apa sing ditindakake? sing anyar: senjata, kendaraan, misi… Optimizations: dandan kinerja lan mbecike bug GTA Online, mode multiplayer populer Grand Theft Auto V, bubar nampa update utama…

Toronto tenggelam: Kepiye carane bisa slamet saka banjir lan listrik mati?

https://www.youtube.com/watch?v=yLCjanvMQJo Subyek Toronto tenggelam: Kepiye carane bisa slamet saka banjir lan listrik mati? Tembung kunci banjir, daya mati, Toronto, kaslametané Isi Tips kanggo slamet banjir lan listrik mati ing Toronto Wis pirang-pirang dina, Toronto ngadhepi cuaca ala sing durung tau…

GTA 6: Bocor peta negesake jagad sing mbukak luwih gedhe tinimbang sing dikarepake. Temokake rincian ngagetake!

https://www.youtube.com/watch?v=Wq2_kTEan0M ING SINGKAT Kertu bocor GTA 6 nandheske donya mbukak luwih gedhe saka samesthine Temokake rincian ngageti ing ukuran kertu Kesan pisanan yaiku nyengsemaken Penggemar saka seri bakal remen saka expansion iki Minangka wartawan tech karo passion kanggo game, Aku…

Leave a Comment

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

Scroll to Top