Comment jouer a animal crossing new leaf

Comment jouer a animal crossing new leaf

Com puc arribar a la travessia d’animals de l’illa d’un amic?

Com puc arribar a la travessia d'animals de l'illa d'un amic?

Jednom na aerodromu Dodo morate izabrati da posjetite prijatelja. Vaš prijatelj bi također trebao otići na aerodrom i odabrati „Želim posjetitelje“. Jednom kada igrač odabere « Želim posjetitelje », posjetitelj odabere otok prijatelj i oni će na kraju pronaći otok.

Com puc obtenir l’aplicació Best Friend Animal Crossing?

Aplikacija « Najbolji prijatelj » otključava se s Morrisom na aerodromu. Otvaranjem vrata vašeg ostrva ili putovanjem po prvi put na ostrvo drugog igrača, dat će vam ovu aplikaciju.

Com obtenir l’aplicació de compres Nook?

U stvari, aplikacija Nook Shopping dobiva se kada ste poslali 100 narudžbi u istoimenom odjeljku kioska. Već se čini 100 kupovina dugo vremena, ali trebali biste znati da vam je dozvoljeno samo 5 kupovina dnevno.

Com puc obtenir l’aplicació Remodile Animal Crossing?

Trebat će vam najmanje dvije sedmice da biste aplikaciju NoodPhone preuzeli Remod’île. Zaista, bit će potrebno razviti njegovo ostrvo da bi došlo do trenutka kada vam Marie počne ukazivati ​​na reputaciju vašeg ostrva.

Com convido un amic al campament Animal Crossing Pocket?

Možete dodirnuti ime prijatelja da biste mu poslali zahtjev za prijateljstvo. Ako zahtjev bude uspješan, postat ćete prijatelji u Animal Crossing: Pocket Camp.

Sur le même sujet

Com puc obtenir Amiibo a Animal Crossing?

Pređite prstom kroz amiibo kartice Animal Crossing da biste pozvali lika na mapi u svoje selo. Likovi s amiibo karata iz serije amiibo dobrodošlice pojavljuju se u novom kampu. Prevucite prstom kroz ostale amiibo figure da biste pristupili novom opremanju kuće jedinstvenom za svaku od njih.

Com aconseguir un camper Animal Crossing?

Ako imate mjesta na svom otoku, jednostavno prihvatite instalaciju kampera. Kamper će nasumično predložiti da zauzmete mjesto seljana. Ako želite da se kamper smesti, ali zauzmite mjesto drugog seljana … prekinite igru ​​prije nego što prihvatite.

Com puc portar campistes a Animal Crossing?

Možete koristiti funkciju „Pozovite kampera“ iz menija Nook Stop. Stoga ćete trebati otključati vijećnicu da biste joj mogli pristupiti. Jednom kada je pozvan vaš novi kamper, razgovarajte s njim i zatražite da napravite određeni predmet.

Com podeu aconseguir nous habitants de Animal Crossing?

Postoji nekoliko rješenja:

 • Čekajući da stanovnik nasumce usmeri vrh nosa, a da pritom ništa ne radi (to može potrajati danima!)
 • Pričekajte da stanovnik dođe u kamp i zamoli ga da se useli.
 • Posjetite misteriozna ostrva i zamolite stanovnika po vašem izboru da dođe kod vas kući.

Com puc obtenir Amiibo?

Slijedite korake u nastavku:

 • Nakon otključavanja rune amiibo u igri, pritisnite dugme + da biste otvorili meni igre.
 • Pritisnite dugme R za pristup meniju konzole.
 • Odaberite « Opcije », a zatim postavite postavku amiibo na « Aktiviraj amiibo » da biste aktivirali ovu snagu.

Com es juga a Animal Crossing New Horizon?

Vrlo je jednostavno! Dovoljno je otići na aerodrom da razgovarate s Morrisom, a zatim odaberite „Primanje posjetitelja“ da pozovete ljude ili „Želim putovati“ da posjetim nekoga. Morris će vam postaviti nekoliko pitanja kako biste dovršili detalje, i onda ste gotovi!

Com començar a Animal Crossing New Horizon?

10 savjeta za započinjanje ostrvske avanture u filmu « Prelazak životinja: Novi horizonti »

 • Dođite svaki dan na njegovo ostrvo. …
 • Pripazite na Milesa Nooka. …
 • Skupljajte zvona. …
 • Optimizirajte svoje skladišne ​​prostore. …
 • Napravite mjesta za tarantule. …
 • Sakupite što više minerala. …
 • Sadite cvijeće i jedite voće.

Com aconseguir l’Ajuntament a Animal Crossing New Horizon?

Kako deblokirati Marie?

 • Sigurno ste barem jednom povećali kuću i posjetili 3 misteriozna ostrva tako da vas Tom Nook zamoli da na svom otoku instalirate 3 kuće za dobrodošlicu novim susjedima.
 • Sigurno ste otključali Nook Shop.

Com aconseguir el museu a Animal Crossing New Horizon?

Prvi korak je dovesti Thiboua na ostrvo, jer Tomu Nook-u morate povjeriti pet različitih vrsta riba ili insekata. Kad to završi, Thibou će ga kontaktirati i zamoliti da mu pomogne da se smjesti na vašem ostrvu. Tanuki će vam zato dati komplet za planiranje lokacije budućeg muzeja.

Com fer amics a Animal Crossing New Horizon?

Idite na svoju stranicu (pogledajte gore) Zatim idite na: Dodaj prijatelja. Odaberite: Pretražite s kodom prijatelja. Unesite kod koji ste dobili od drugog igrača, a on vas može prihvatiti.

Com aconseguir Monica Animal Crossing?

U Pocket Camp-u se može dobiti pomoću Thibou Adventure mape sa Događaja o saradnji sa prelaskom životinja: Novi horizonti. Njegov stil je sport.

Com puc obtenir un nou Horizon Animal Crossing Amiibo?

Donesite Amiibo u kamp. Tijekom 3 dana morat ćete otići do ureda stanovnika, koristiti terminal i odabrati „Pozovite kamper“ da skenirate svoju Amiibo figuricu ili Amiibo karticu i tako omogućite da se lik smiri tijekom bilo kojeg dan u kampu.

Com aconseguir Animal Crossing New Horizon Amiibo?

Sve Amiibo kartice kompatibilne su s Nintendo Switchom, čak i ako su u osnovi Wii U ili Nintendo 3DS. NFC tačka na desnoj džojkoni vašeg Nintendo prekidača omogućava vam snimanje Amiibo kartice.

Com aconseguir la Laura a Animal Crossing?

U Pocket Camp-u se može dobiti pomoću Thibou Adventure mape iz Događaja o suradnji s prelaskom životinja: Novi horizonti. Njen stil je sladak. Njezin opis je « Kažu da su oči odraz duše, ali za Lauru …

Confidentialite - Conditions generales - Contact - Publicites - Plan du site - Sitemap